059 70 70 10
info@eeckhout.be
Jozef II straat 45 - 49, 8400 Oostende
Kapelstraat 167a, 8450 Bredene

Woning te Bredene

Verkocht

loader
Verkocht

Zeer moderne & strakke villa met alle comfort op een rustige ligging te Bredene!

Deze instapklare & zeer recente villa (bouwjaar 2015) heeft een grondoppervlakte van 538m2 en is gelegen in een residentiële wijk.
Omschrijving: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte bestaande uit eetplaats en salon, aansluitend een moderne volledig geïnstalleerde open keuken, aansluitend aan de keuken een ruime berging, verder een afzonderlijke wasplaats en een garage met automatische poort, de ruime & zonnige tuin biedt bovendien veel privacy. Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing, een badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbel lavabo meubel en toilet, bergruimte en zonneterras.
Het gelijkvloers is, zowel binnen als buiten, voorzien van gietvloeren in gepolierde beton. Er zijn 20 zonnepanelen aanwezig (geplaats na opmaak energieprestatiecertificaat) en 2 extra zonnepanelen dienstig voor de zonneboiler. De volledige woning is voorzien van vloerverwarming. In de living en keuken zijn er bovendien zonnescreens aanwezig. De oprit is voorzien voor 2 wagens. De gevel werd bekleed met grijze baksteen en deels met zwarte trespaplaten.


Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

Niet gevonden wat u zocht?
Maak een persoonlijk zoekprofiel aan en blijf als eerste op de hoogte van ons nieuw aanbod.

Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer
Terug naar boven