059 70 70 10
info@eeckhout.be
Jozef II straat 45 - 49, 8400 Oostende
Kapelstraat 167a, 8450 Bredene

Appartement te Oostende

Verkocht

loader
Verkocht

Unieke penthouse met uitzonderlijk open zicht en zonneterras van 165m² aan 3 zijden op topligging in Oostende!

Het uitzicht is zo overweldigend dat het noch in tekst, noch in foto’s, te beschrijven valt. Dit moet u gewoon gezien hebben! De eigenaar heeft bij de bouw in 2000 kosten noch moeite gespaard en ruimte en licht laten prevaleren om tot een perfect appartement voor 2 personen met gastenslaapkamer te komen. Daarbij is tevens rekening gehouden, middels een minimum aan dragende muren, om het met weinig kosten te kunnen veranderen in een appartement met 3 slaapkamers (zoals op de oorspronkelijke tekening) dan wel in een loft.
Residentie “Marina Mercator” is een moderne residentie met respect voor het verleden. De oude geveltjes werden volgens de regels van het oude vakmanschap hermetst en geïntegreerd in de moderne terrasappartementen welke zijn voorzien van veel glas. Deze penthouse bevindt zich op de 12e verdieping en beschikt over 165m² terrassen met windschotten en buitenverlichting. De indeling is als volgt: inkom, apart toilet, zeer ruime living, volledig ingerichte grote eetkeuken met aanpalende berging en voorzien van grote vriezer, wasmachine en droger, 2 slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, douche en toilet. Het penthouse is voorzien van vloerverwarming, separate verwarming met vloerconvectoren en thermostaat en aparte elektrische radiatoren om eventueel een ruimte apart bij te kunnen verwarmen. Ligging vlak bij de zee, aan de jachthaven en op een steenworp van de Delhaize, winkelstraat, station en kusttram. Bovendien is het appartement volledig gemeubileerd.

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

Niet gevonden wat u zocht?
Maak een persoonlijk zoekprofiel aan en blijf als eerste op de hoogte van ons nieuw aanbod.

Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer
Terug naar boven