059 70 70 10
info@eeckhout.be
Jozef II straat 45 - 49, 8400 Oostende
Kapelstraat 167a, 8450 Bredene

Project in Bredene

Residentie De Watertoren - Stijlvol wonen in de kern van Bredene.

loader

21 % verkocht

28 units

Bel 059/70 70 10

Print deze fiche Meer informatie?

Residentie De Watertoren - Stijlvol wonen in de kern van Bredene.

'De Watertoren' is een stijlvol nieuwbouwproject, dat opgebouwd wordt met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen, die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen
Op het gelijkvloers bevinden zich in totaal 4 appartementen (waarvan één met garage).
Op de eerste verdieping zijn er 5 privatieven en op de tweede verdieping worden 3 ruime appartementen gebouwd. Er zijn zowel appartementen met één als twee slaapkamers te koop.
Men beschikt over de mogelijkheid om een garage, een autostaanplaats of een berging in de kelderverdieping bij aan te kopen.
Residentie 'De Watertoren' is werkelijk ideaal gelegen : Niet alleen zijn diverse winkels, supermarkten, restaurants en bushaltes te vinden in de nabije omgeving van het gebouw, ook het strand, de Spuikom en recreatiepark 'Grasduinen' bevinden zich op een boogscheut van de residentie.
De afwerking gebeurt volgens het ECO lastenboek. Dit betekent onder andere de aanwezigheid van een kwalitatief warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming EN daarenboven een installatie van zonnepanelen waardoor geen gasaansluiting meer voorzien wordt. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden met betrekking tot deze afwerking alsook tot de gebruikte materialen.

Dorpsstraat 31, 8450 Bredene

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

Niet gevonden wat u zocht?
Maak een persoonlijk zoekprofiel aan en blijf als eerste op de hoogte van ons nieuw aanbod.

Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer
Terug naar boven