059 70 70 10
info@eeckhout.be
Jozef II straat 45 - 49, 8400 Oostende
Kapelstraat 167a, 8450 Bredene

Woning te Bredene

Verkocht

loader
Verkocht

Instapklare & ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en zuidgerichte tuin met zwemvijver te Bredene!

Mooi verzorgde woning (bouwjaar 2010) met zonnig tuintje en garage op zeer rustige en residentiële ligging nabij het Vicogneplein.
Indeling:
- Gelijkvloers: ruime inkomhal met ingemaakte vestiairekast, gastentoilet, wasplaats, zeer grote ruimte uiterst geschikt voor de uitoefening van een vrij beroep. Deze plaats is bovendien voorzien van ingemaakte kasten over de volledige lengte, verder een garage met sectionaalpoort en een zonnige tuin met zwemvijver;
- 1ste verdieping: zeer ruime & luchtige leefruimte (40m²) met aansluitend een mooi zonneterras, half-open volledig geïnstalleerde keuken, berging met gloednieuwe CV brander, 2e toilet;
- 2de verdiep: 3 volwaardige slaapkamers, kamer ingericht als dressing (mogelijk om aan te wenden als 4de slaapkamer), 3e toilet en vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel lavabomeubel.
Deze energiezuinige woning is bovendien voorzien van 12 zonnepanelen en beschikt over een regenwaterput van 7.500 L.
Rustig & Ideaal gelegen vlak tegenover de vicognehoeve, op wandelafstand van de zee en in de nabijheid van alle winkels en het openbaar vervoer.

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

Niet gevonden wat u zocht?
Maak een persoonlijk zoekprofiel aan en blijf als eerste op de hoogte van ons nieuw aanbod.

Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer
Terug naar boven