059 70 70 10
info@eeckhout.be
Jozef II straat 45 - 49
8400 Oostende

Project in Bredene

Residentie Spuikom 2 is de jongste parel van de Bredense vastgoedmarkt. Na de prachtige realisatie van Residentie Spuikom 1 is de belangstelling voor Spuikom 2 enorm !

loader

100 % verkocht

21 units

Bel 059/70 70 10

Print deze fiche Meer informatie?

Residentie Spuikom 2 is de jongste parel van de Bredense vastgoedmarkt. Na de prachtige realisatie van Residentie Spuikom 1 is de belangstelling voor Spuikom 2 enorm !

De redenen zijn duidelijk :
• SUPERLOCATIE
Fantastisch zicht over de 90 hectare grote Spuikom. Een schitterend blik tot aan Oostende, die de komende generaties gegarandeerd open en onbebouwd blijft. Residentie Spuikom ligt in een rustige buurt met weinig verkeer.

• EIGENTIJDSE TOPARCHITECTUUR
De 21 appartementen worden gebouwd in een architecturale stijl van de toekomst. Met grote terrassen, ruime interieurs die een karaktervolle invulling vragen en private parkeerplaatsen in de residentie. Maximum 5 appartementen worden bediend door dezelfde lift. Er is voor elke bewoner voorzien in een afzonderlijke fietsenstalling.

• DICHTBIJ
De Polderstraat ligt niet alleen aan het water, maar is gelegen nabij het sportcentrum, het zwembad en die nieuwe parkzone van Bredene. De bushalte is juist om de hoek. Residentie Spuikom ligt op 12 minuten fietsen van het centrum van Oostende.

• BETAALBARE PRIJZEN
Gelegen op de grens van Oostende, maar in het fiscaalvriendelijke, veilige en kraaknette Bredene is het mogelijk om topappartementen tegen betaalbare prijzen aan te kopen !

! Unieke afwerking
! Grote slaapkamers (2 of 3)
! Ruime badkamer met ligbad en/of douche (Sax-kwaliteit)
! Volledig ingerichte keuken, prachtig en functioneel (De Moor Interieur)
! Groen, rustig binnenterrein achteraan

Model Type Prijs
Spuikom II 133/0002 Appartement Verkocht
Spuikom II 137/0001 Appartement Verkocht

Polderstraat 131, 8450 Bredene

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

Niet gevonden wat u zocht?
Maak een persoonlijk zoekprofiel aan en blijf als eerste op de hoogte van ons nieuw aanbod.

Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer
Terug naar boven